Aikataulut

Sijainti

Hinnasto

Lue uusin uutiskirje tästä!

KESÄN TAPAHTUMIA, AIKATAULUJA JA INFOA!

Olemme nyt saaneet tämän uuden järjestelmän otettua käyttöön ja isossa kuvassa uusi systeemi toimiikin jo ihan kivasti. Joitakin viilauksia sovelluksen toimintaan vielä odotellaan tehtäväksi ja ne toivottavasti saadaan mahd. pian kuntoon. Näitä viilauksia ovat esimerkiksi:

- Jonotustoiminnon jonotuspaikan/vuoron näkyminen asiakkaalle

- Asiakkaiden sopimusten ja kymppikorttien käyntikertojen näkyminen asiakkaille itselleen omissa tiedoissa/ sopimukset välilehdellä

- E-laskujen siirtyminen vanhalta laskuttajalta uudelle (toistaiseksi e-laskut tulee s-postitse, mutta tämän pitäisi muuttua seuraaviin kuukausilaskuihin takaisin e-laskuksi. Ei pitäisi vaatia asiakkailta toimenpiteitä e-laskuihin liittyen.)

- Uusi kulunvalvonta/oven avaus sovelluksen välityksellä omatoimisaleihin tulossa touko-kesäkuun aikana. Vanhat kulkulätkät käytössä siihen asti. Infoamme, kun uusi otetaan käyttöön.


Syitä järjestelmän muutoksen takana:

Teille asiakkaille tämä uusi järjestelmä näyttäytyy ensisijaisesti vain uutena WOD-tuntien varausjärjestelmänä. Huhu-puheiden perusteella asia on aiheuttanut jäsentemme keskuudessa ihmetystä, siitä "miksi vaihtaa vanha, toimiva systeemi" niin koemme tarpeelliseksi avata teille hieman syitä siihen, miksi olemme päättäneet investoida tähän uuteen järjestelmään.

Meille sisäisesti tämä uusi järjestelmä tarjoaa paljon sellaisia toimintoja ja ominaisuuksia, jotka eivät näy ulospäin teille asiakkaille, mutta selkeyttävät, helpottavat, nopeuttavat, kehittävät tai turvaavat meidän päivittäisiä askareitamme ja liiketoimintaamme. Muun muassa taloudenhallintaan, myyntiin ja markkinointiin sekä palvelujen tarjontaan ja asiakkuuksien hallintaan liittyvät toiminnot näyttelevät isoa roolia tässä. Alla listattu muutamia järjestelmän mukana tulleita uusia ominaisuuksia, joita meillä ei ole ollut aiemmin käytössämme ja jotka nyt uudistuivat tämän uudistuksen myötä ja siirtyivät kaikki ns. saman katon ja systeemin alle.


- Uudet verkkosivut ja uusi verkkokauppa

- Ajanvarausjärjestelmä, joka on suoraan yhteydessä asiakasreksiteriin (laskutus/jäsenyydet) sekä verkkokauppaan.

- Kulunvalvonta, joka on suoraan yhteydessä asiakasrekisteriin (laskutus ja jäsenyydet)

- Mikään näistä yo. ominaisuuksista ei ole ollut käytössämme vanhan ajanvarausjärjestelmämme/ laskutusjärjestelmämme/ kulunvalvontajärjestelmämme kanssa tai ne ovat olleet rajallisia ja olemme tehneet paljon erilaisia toimintoja manuaalisesti, eri systeemeeillä.


Palaute: Mikäli haluat antaa palautetta joko meille tai WiseGym:lle uudesta järjestelmästä tai siinä esiintyvistä puutteista, se on tervetullutta ja voit laittaa sähköpostia osoitteeseen info@crossfiteastturku.fi


KESÄN PIHATAPAHTUMA PE 14.6.

Vietetään mukavan hikinen ja kesäinen treenipäivä yhdessä Eastin upealla pihasalilla. Ohjelmassa ensin TIIMITREENIÄ ja sen jälkeen markkinameininkiä pihalla PIHAKIRPPIKSEN ja GRILLAILUJEN, PIKNIKIN JA SAUNOMISEN merkeissä.

TIIMITREENI:
Luvassa on vähän kuin normaali lauantai WOD, mutta pidennettynä ja pihaversiona ja perjantai-iltana... Tule siis pitämään porukalla hauskaa ja ilmoittaudu ajanvarauskalenterista mukaan tapahtumaan! Tiimejä ei tarvitse kasata etukäteen, vaan ne muodostuvat paikan päälllä. :) Treenin arvioitu kesto noin 2h.

PIHAKIRPPIS treenivälineille ja vaatteille:
Onko kaappeihin jäänyt pyörimään käyttämättömiä vanhoja treenivälineitä ja -vaatteita tai haluaisitko löytää itselle esim. painonnostokengät edullisesti? Tuo omat ylimääräiset myyntiin Eastin pihakirppikselle ja/tai tee löytöjä muiden treenaajien kojuilta :) Myyntipaikkoja ei tarvitse varata tai ilmoittaa, mutta suosittelemme tuomaan mukanasi jonkun alustan/pöydän/telineen, johon voit laittaa tuotteesi esille.

PIKNIK/GRILLAUS/ RENTOA YHDESSÄOLOA:
Tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita talon puolesta, mutta suosittelemme varautumaan omilla piknik-eväillä tai tilaamaan isompaan nälkään ruokaa paikanpäälle.

SAUNA LÄMPENEE: Salilla treenin jälkeen suihku- ja saunamahdollisuus (sekasauna, uikkarit mukaan!)


KESÄAIKATAULUT JUHANNUKSESTA ALKAEN:

JUHANNUKSEN AIKATAULUT:
Torstai 20.6. JuhannusWOD klo 7.00 / 8.00 / 11.00 / 15.30 / 16.30

Pe 21.- Su 23.6. EI WOD-TUNTEJA

Ma 23.6. alkaen kesäaikatauluihin siirtyminen: samalla, kun kävijämäärä laskee kesänkauden ajaksi, vähennämme viikkokalenterista muutamia rauhallisimpia WOD-tunteja pois. Voimassaolevan aikataulun läydät aina ajanvarauskalenterista. Seuraamme tilannetta ja kävijämääriä ja lisäämme/poistamme tunteja tarpeen mukaan.