Aikataulut

Sijainti

Hinnasto

Tarina

Elettiin vuotta 2011, kun Mika kuuli CrossFitistä Thaimaan lomalla eräältä toiselta suomalaiselta herralta. Yksi asia johti toiseen, kunnes vuonna 2013 Mika ripusti hokkarit naulaan, osti Itäharjulta silloin melko järkyttävässä kunnossa olleen hallikiinteistön vanhalta rengasliikkeeltä ja päätti, että tähän tulee CrossFit sali!

Lähipiirin avustamana laitetiin työhanskat heilumaan ja betonivalut kuivumaan.
Heinäkuussa 2013 Sampsankatu 3:ssa, CrossFit East Turun tiloissa pyörähti käyntiin ensimmäinen alkeiskurssi! Vuonna 2023 vietettiin siis jo 10-vuotis synttäreitä ja juhlat olivatkin sen arvoiset!

Mainitsemisen arvoista lienee myös, että meillä treenaa edelleen joukko 2013 Eastillä aloittaneita tyyppejä, jotka ovat nähneet kanssamme koko matkan aina tähän päivään saakka!

Yli kymmenen vuoden matkalla on tarttunut mukaan valtavasti uusia ystävyyssuhteita, upeita valmentajia ja työntekijöitä ja myös uusia yhtiökumppaneita. Nelli saapui Eastille keväällä 2014 On-Rampille ja on kulkenut melkoisen matkan ensin tavallisesta WOD-tunti harrastajasta juniorivalmennuksen kautta WOD-tunti valmentajaksi ja pian täyspäiväiseksi työntekijäksi Mikan arjen saliaskareita helpottamaan. Tänä päivänä Nelli vastaa sekä salin päivittäisistä toiminnoista, että valmennuksesta ja on nykyään myös Mikan yhtiökumppani. Matkan varrella laji on vienyt koko sydämen ja Nelli on raivannut tiensä myös Europpan huipulle, lajin isoimmille kilpakentille! Lisää tarinoita meidän muista upeista salin avainhenkilöistä ja valmentajista löydät Valmentajat välilehden alta.

Olemme kasvattaneet Turussa maineen lämminhenkisenä matalankynnyksen salina, jonne kuka tahansa voi saapua omana itsenään ja meidän salilla fyysisten suoritusten sijaan merkitsee eniten se, että tehdään hyvällä fiiliksellä ja jokaisen oman kuntotason mukaan, yhdessä kivalla porukalla!

Eastille jokainen on aina tervetullut ja meidän lämminhenkinen yhteisö pitää huolen, että joukkoomme mahtuu ihan jokainen kunnosta, taidoista, iästä tai salin ulkopuolisista rooleista riippumatta. Tervetuloa Eastille!


Alla oleva lyhytelokuva tehtiin kesällä 2023 10-vuotista CrossFit Estiä juhlistamaan ja esitetiin salimme 10-vuotis juhlissa elokuussa, 2023. Videon on tehnyt Minna Penkkimäki / Kuvausminnap.fi