Aikataulut

Sijainti

Hinnasto

JÄSENYYDET

Kun olet käynyt alkeiskurssin meillä tai jollakin muulla CrossFit-salilla, voit tilata jäsenyyden ja aloittaa treenit päivittäisillä WOD-tunneillamme.

Jäsenyysvaihtoehtomme ovat: Toistaiseksi voimassaoleva, 12kk määräaikainen tai 24kk määräaikainen ja Open Gym- (omatoiminen) jäsenyys. Kaikki jäsenyydet sisältävät rajoittamattoman määrän treenejä kuukaudessa.

Lisäksi treenivaihtoehtona on kertakäynnit tai 10-kortti (voim. 3kk).​​​​​​​

Valitse sinulle sopivin jäsenyys-vaihtoehto ja lue lisätietoja jäsenyyksistämme verkkokaupassamme!

jäsentemme asiakaspalautteita:

  • Eastillä olen erityisen paljon pitänyt siitä ilmapiiristä, että crossfit todellakin sopii kaikille myös meille tavallisille tallaajille, jotka jumppaavat omaksi ilokseen ilman kunnianhimoisia kisatavoitteita. Kaikki olemme yhtä tervetulleita salille eikä ketään arvoteta toista paremmaksi kunnon tai nostettujen kilojen perusteella.
  • East on ollut tärkeä osa elämää jo yli viiden vuoden ajan, kiitos!

  • Yleisesti Eastilla on leppoisa ja kannustava meininki, salille on kiva tulla.

  • Eastiin on kivaa tulla, kaikki ovat iloisia ja tervehtii ja sieltä löytää samankaltaisia ihmisiä kuin itse on, pikkuisen hullu tarvii kyl olla että laittaa itsensä likoon 100% monta päivä viikossa!

  • Hyvät, kannustavat valmentajat sekä kivat treenikaverit luovat myönteisen ilmapiirin treeneille. Siksi haluan myös jatkaa harrastuksen parissa!

  • Vaihdoin toiselta salilta Eastille sijainnin vuoksi ja sain yllätyksekseni itselleni paljon sopivamman ohjelmoinnin Eastilta. Kiitos siitä, tuloksia on sen myötä tullut!

  • Yksi kaveri juuri mietti Eastin ja toisen salin välillä ja suosittelin Eastia! Oli kuullut myös muualta vaan kaikkea hyvää Eastistä. Itse tykkään siitä, että East ei ole profiloitunut vaan tietynlaisilla ihmisille, vaan on todella laaja kirjo kaikenlaisia treenaajia.