Aikataulut

Sijainti

Hinnasto

Rapastartti

MIKSI RAPA STARTTI:

  • Oletko ollut treenaamatta vuosia, tai ehkä et ole koskaan treenannut tai harrastanut liikuntaa?
  • Onko sulla jo enemmän kilometrejä takana ja koneesi lämpenee hieman normaalia hitaammin?
  • Onko arjessa jaksaminen haastavaa ja koet, että jotain pitäisi tehdä, mutta aloittaminen tuntuu haastavalta ja kynnys liian korkealta?
  • Epäillyttääkö ajatus ryhmäliikunnasta, koska pelkäät, ettet sovellu joukkoon tai muut ovat paljon parempikuntoisia?

Jos yo. väitteet tai osa niistä kuulostavat omilta ajatuksiltasi, niin meidän Rapa Startti on just sua varten!


Rapa Startti on kurssimuotoinen toteutus, jossa harjoittellaan ammattitaitoisen valmentajan johdolla kerran viikossa, sunnuntaisin klo 15:30 - 16:30 kymmenen viikon ajan. Löydät seuraavaksi alkavan Rapa Startin verkkokaupastamme.


Rapa Startin aikana tutustutaan crossfittin ja toiminnalliseen harjoitteluun erittäin matalalla kynnyksellä ja jokaisen ryhmäläisen oman tason mukaisilla liikevariaatioilla. Rapa Startissa ei hullutella vaikeimpien teknisten liikkeiden parissa, vaan keskitymme ensisijaisesti nivelystävällisiin tuki- ja perusvoimaliikkeisiin sekä nostamme harjoittelun intensiteettiä varovasti, portaittain kymmenen viikon aikana. Kaikki tämä kuitenkin hauskalla ja innostavalla tavalla, vaihtelua ja monipuolisuutta unohtamatta!

Mikään satujumppakerho Rapa Startti ei siis kuitenkaan ole, vaan jokaisen tunnin päätteeksi on hikeä pinnassa ja niin kunto kuin voimatasotkin kehittyvät! Mukaan tarvitset vain iloista mieltä, vesipullon sekä normaalit sisätreeni-vaatteet.

!!HUOM!! Rapa startti tarjoaa riskittömän aloituksen ja kurssi laskutetaan vasta ensimmäisen kurssiviikon jälkeen. Mikäli koet ensimmäisen treenin jälkeen, että kurssi ei olekaan sinua varten, voi kurssin vielä perua ja maksat vain kertamaksun ensimmäisestä treenikerrasta (10€).